Veelgestelde vragen

Ja! Onze makkelijke bouw-instructies helpen je stap voor stap met het in elkaar zetten van jouw gepersonaliseerde blokjesfoto. Het is makkelijk om te bouwen en erg leuk om zelf te doen of met vrienden en familie!

Ja, wij kunnen de blokjesfoto alvast voor je in elkaar zetten. Om dit te laten doen komen er wel wat extra kosten bij de bestelling. Neem contact met ons op voor meer informatie hiernaar.

Het bouwen per grondplaat duurt ongeveer 30 minuten. Een grondplaat is 16 bij 16 blokjes.  

Onze grondplaten zijn 16 bij 16 blokjes groot. In het totaal passen daar 256 blokjes op.

Wij verzenden jouw bestelling altijd de eerstvolgende werkdag. (En soms nog dezelfde werkdag als deze op tijd wordt besteld). Wij verzenden met DHL, zij leveren normaal gesproken de werkdag erop het pakketje bij je thuis.

Betalen kan op verschillende manier;
-iDeal
-CreditCard
-Bancontant
-GiroPay

Nee, wij gebruiken niet echte LEGO® blokjes. Wel zijn onze blokjes compatibel met LEGO®. Dat wil zeggen dat onze blokjes ook op LEGO® blokjes passen. Wij hebben de keuze gemaakt om een eigen soort blokjes te maken zodat we meer kleuren kunnen aanbieden. Daardoor krijgt jouw blokjesfoto veel meer detail!

Onze grondplaten bestaan uit platen van 16 bij 16 blokjes. In deze platen zitten gaatjes aan de zijkant waardoor je deze, met een klein connectortje, aan elkaar kan koppelen.
Alles wat je nodig hebt om de platen aan elkaar te maken wordt bij je bestelling geleverd!

Dankzij onze unieke creator kun je zelf je grote bepalen! Het start vanaf 1×1 (grondplaten)  met een maximum van 15×15, dat is bijna 2 bij 2 meter groot en bestaat maar liefst uit 57600 blokjes!
Wil je nog groter gaan? Neem dan contact met ons op.

Voor nu verzenden wij naar de volgende landen; Nederland, Belgie en Duitsland. De levertijd voor nederland is na verzending 1 werkdag, voor Belgie en Duitsland 1-3 werkdagen.

Een geschikt formaat voor iedere locatie

Blokjesfoto’s zijn opgebouwd uit grondplaten van 12,8 x 12,8 cm. Je kunt zelf het aantal grondplaten bepalen, met een minimum van 1×1 en maximum van 15×15. Zo is er voor ieder een geschikt formaat!

Voorbeeldformaten

Klein

Middel

Groot

De juiste prijs voor elk formaat

De prijs van jouw blokjesfoto is afhankelijk van het geselecteerde formaat. Hieronder zie je een aantal prijzen van de meest gekozen formaten. 

Platen

2×2
3×4
4×5
10×10

Formaat

25,6 x 25,6cm
38,4 x 51,2cm
51,2 x 64,0cm
128 x 128cm

Prijs

€30,00
€90,00
€150,00
€750,00